Wie zijn wij

Rondevener Jacco van der Wilt kwam in 2017 met een nieuw initiatief, want hij had al een tijd een passie om naast particulier en zakelijk ook doelgroepen, die het financieel moeilijk hebben te kunnen helpen met het besparen op hun vaste lasten, zodat ze meer financiële ruimte krijgen voor andere zaken, die heel belangrijk kunnen zijn in hun leven. Dit betekent dat mensen door middel van een laag budget rond moeten komen met hun vaste lasten.

Vanaf 1 mei 2017 is deze passie gestart onder de bedrijfsnaam Budgetlow. Budgetlow werkt samen met verzekeringspartners, die het werk van Budgetlow mogelijk maken door ondersteuning te geven met hun producten en zij maken het mogelijk, dat het voor de klant een GRATIS advies is en Budgetlow pas krijgt uitbetaald door de verzekeringspartners partners, als er een akkoord is van de klant op het verzekeringsproduct. Alleen het bemiddelen tussen de klant en de partner gebeurt door Budgetlow en Budgetlow blijft ook de tussenpersoon van de klant. De (technische) aanbiedingen komen van de verzekeringspartners af.

Budgetlow werkt sinds kort ook samen met Rondevener Harry de Haan, die ICT beheert. Dit betekent, dat mensen met een beperkt budget IT-hulp kunnen krijgen, zoals bijvoorbeeld computeradvies en -onderhoud.

Ook consultancy in de vorm van administratieve, financiële, belastingtechnisch of juridische hulp, kunnen wij aanbieden aan de klant (altijd discreet en AVG natuurlijk). Dit is helaas niet gratis, maar kost 35 Euro per uur. Andere instanties vragen hier met hun adviezen een veelvoud hiervan. Van tevoren wordt een inschatting aan uren gedaan.

Op de website www.budgetlow.nl staat bij elk product uitgelegd wat de klant kan doen om een goede aanbieding van ons te krijgen en binnen een paar werkdagen is de aanbieding of advies een feit en ga je als klant akkoord of niet.

Mocht je geïnteresseerd zijn, Budgetlow is te bereiken op: info@budgetlow.nl. Mail gerust, Budgetlow helpt u graag om uw vaste lasten naar beneden te krijgen of met uw andere vragen aan de slag te gaan!

Jacco van der Wilt
Tel.: 06-29602052
Email: info@budgetlow.nl

Harry de Haan
Mob.: 06-10472007
Email: info@budgetlow.nl