Wie zijn wij

Een Rondevener heeft zijn handen ineengeslagen voor een nieuw initiatief. Mijdrechtenaar Jacco van der Wilt had al een tijd een drang en een passie om vooral mensen die het financieel moeilijk hebben te helpen met het besparen op hun vaste lasten, zodat ze meer financiële ruimte krijgen voor andere zaken, die belangrijk zijn in het leven. Budgetlow richt zich met name op deze groep in de samenleving, maar iedereen in heel Nederland is als klant van harte welkom, zowel particulier als zakelijk. Vanaf 1 mei 2017 is deze passie en drang gestart onder de bedrijfsnaam Budgetlow.
Rondevener en Vinkevener Krijno Verbruggen is zeer enthousiast over het initiatief en wil met zijn expertise en zijn onderneming Consumind Budgetlow graag ondersteunen met zijn diensten. Wij kunnen zeker iets betekenen op het gebied van energie (gas en stroom) en het plaatsen van zonnepanelen, verzekeringen, hypotheken en kredieten.

Zo zijn er uiteraard meerdere partners die het werk van Budgetlow mogelijk maken met hun producten en zij maken het mogelijk dat het voor de klant gratis advies is en Budgetlow pas krijgt uitbetaald door de partners als er een akkoord is van de klant op een bepaald product. De bemiddeling gebeurt door de partners en Budgetlow blijft in principe de tussenpersoon van de klant.

Budgetlow werkt samen met Rondevener en Wilnisser Harry de Haan, die Budgetlow IT bedient.

Ook administratief of hulp met de financiën kunnen wij indien gewenst van de klant overnemen (discreet natuurlijk).

Op de website www.budgetlow.nl staat bij elk product uitgelegd wat de klant kan doen om een goede aanbieding van ons te krijgen en binnen een dag of een paar dagen is de aanbieding een feit en kan je gaan vergelijken met je huidige provider, verzekeraar of energieleverancier.

Mocht je geïnteresseerd zijn, Budgetlow is te bereiken op: info@budgetlow.nl. Mail gerust, Budgetlow helpt u graag om uw vaste lasten naar beneden te krijgen of met uw andere vragen aan de slag te gaan!

Jacco van der Wilt
Tel.: 0297-273032
Email: jacco@budgetlow.nl
Harry de Haan
Mob.: 06-10472007
Email: harry@budgetlow.nl
(voor Budgetlow ICT)