Wie zijn wij

Rondevener Jacco van der Wilt kwam in 2017 met een nieuw initiatief. Jacco had al een tijd een passie om naast particulier en zakelijk ook doelgroepen, die het financieel moeilijk hebben te helpen met het besparen op hun vaste lasten, zodat ze meer financiële ruimte krijgen voor andere zaken, die heel belangrijk kunnen zijn in hun leven.

Vanaf 1 mei 2017 is deze passie gestart onder de bedrijfsnaam Budgetlow.

Budgetlow heeft partners, die het werk van Budgetlow mogelijk maken door ondersteuning te geven met hun producten en zij maken het mogelijk, dat het voor de klant een GRATIS advies is en Budgetlow pas krijgt uitbetaald door de partners, als er een akkoord is van een klant op een bepaald product. Alleen het bemiddelen tussen de klant en de partner gebeurt door Budgetlow en Budgetlow blijft ook de tussenpersoon van de klant. De (technische) aanbiedingen komen van de partners af.

Budgetlow werkt sinds kort ook samen met Rondevener Harry de Haan, die Budget ICT beheert. Dit betekent, dat mensen met een beperkt budget IT-hulp kunnen krijgen, zoals bijvoorbeeld computeradvies en -onderhoud.

Ook consultancy in de vorm van administratieve of financiële hulp, kunnen wij indien gewenst van de klant overnemen (altijd discreet natuurlijk).

Op de website www.budgetlow.nl staat bij elk product uitgelegd wat de klant kan doen om een goede aanbieding van ons te krijgen en binnen een paar werkdagen is de aanbieding een feit en kan je gaan vergelijken met je huidige provider, verzekeraar of energieleverancier.

Mocht je geïnteresseerd zijn, Budgetlow is te bereiken op: info@budgetlow.nl. Mail gerust, Budgetlow helpt u graag om uw vaste lasten naar beneden te krijgen of met uw andere vragen aan de slag te gaan!

Jacco van der Wilt
Tel.: 0297-273032
Email: jacco@budgetlow.nl
Harry de Haan
Mob.: 06-10472007
Email: harry@budgetlow.nl
(voor Budgetlow ICT)