Energieaanbieding Budgetlow

Prinsjesdag is weer achter de rug en de overheid heeft bekend gemaakt dat de energiebelasting en de opslag duurzame energiebelasting weer omhooggaan. Ook gaan de gas- en stroom tarieven weer omhoog. Vooral de gastarieven zullen flink gaan stijgen.

Dit betekent dat de gemiddelde Nederlander die géén actie onderneemt ongeveer 153 euro per jaar duurder uitkomt dan afgelopen jaar!

Dit geldt voor zowel particulier als zakelijk en opzegboetes bij een overstap naar een nieuwe energieleverancier worden bij particulieren helemaal vergoedt en bij zakelijk hangt het af van het voordeel wat u kunt behalen bij zo’n overstap, maar dat rekenen we graag voor u uit!

Afhankelijk van het (gemiddelde) jaarverbruik op stroom en gas, kunt u al na 1 jaar geld terugkrijgen (cashback) na het ingaan van uw nieuwe vast contract.

Budgetlow is een expert op het gebied van besparing op je vaste lasten en ondersteunt zowel particulieren en ondernemers met bespaaradvies.

Wilt u weten hoeveel u kunt besparen op uw energierekening?

Vul dan het antwoordformulier en stuur dit naar info@budgetlow.nl om vrijblijvend en kosteloos advies te ontvangen van Budgetlow!